SalesMonitor
RatkaisuMiten toimiiOminaisuudetArtikkelit
FI·SV·EN
KirjauduKokeile maksutta
Etusivulle

Tietojen poisto-ohjeet

Voimassa alkaen: 21.8.2026 Päivitetty viimeksi: 21.8.2026

Tällä sivulla kerrotaan, miten voit poistaa SalesMonitorin tallentamat tietosi. Katso myös tietosuojaseloste yksityiskohtaisempaa tietoa käsittelystä varten.


1. Katkaise yksittäinen integraatio

Kirjaudu SalesMonitor-tilillesi ja siirry Integraatiot-näkymään. Klikkaa "Katkaise yhteys" minkä tahansa yhdistetyn palvelun (Meta Ads, Google Analytics, Google Ads, Shopify, WooCommerce) kohdalla. Tämä peruuttaa SalesMonitorin pääsyoikeuden kyseiseen palveluun välittömästi, eikä uutta dataa enää kerätä.

2. Poista koko tilisi ja kaikki tietosi

Jos haluat poistaa SalesMonitor-tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot pysyvästi, lähetä sähköposti osoitteeseen info@salesmonitor.io aiheella "Poista tietoni", tilisi rekisteröidystä sähköpostiosoitteesta. Poistamme tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot 30 päivän kuluessa, lukuun ottamatta tietoja joiden säilyttämiseen meillä on lakisääteinen velvoite (esim. kirjanpitoaineisto, jota säilytetään 6 vuotta kirjanpitolain nojalla).

3. Poista pääsy suoraan Metan kautta

Voit peruuttaa SalesMonitorin pääsyoikeuden mainostietoihisi myös suoraan Metan omista asetuksista: Facebook-asetukset → Business Integrations → SalesMonitor → Poista.


Katso lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

© 2026 SalesMonitor
TietosuojaTietoturvaKäyttöehdotTietojen poisto